fragment~

Ett fragment, ett litet jävla fragment. Att en sådan liten sak kan vända upp och ner på hela ens värld. Det är hemskt.
Bryta ner en totalt, så man faller ner i denna oändligt långa hål av melankoli. Att bränna alla minnen och fragment går inte för det kommer nya hela tiden. Tror jag ser henne på stan hela tiden, allt påminner om henne, men är det hon? har hon ens funnits? har mitt sinne spelat mig ett spratt? vad vet jag, mer än att jag kanske börjar tappa kontrollen, eller har jag kontrollen hela tiden? jag vet fan inte längre.


Satt på bussen häromdagen och skulle in o repa med mitt band. Drog på mig en annan jacka än jag brukar ha eftersom det regnade ute. När jag stod ute i regnet o väntade på bussen o rökte så öppnade jag en jackficka (har inte haft jackan på flera år) så hittade jag en biljett där från onsdagen den 30 april 2008, Göteborg, Brewhouse.
den dagen satt jag på tåget påväg upp till Göteborg och skulle på konsert, och fick ett sms av ¨henne¨. Hon skrev att hon inte bodde kvar i samma stad där jag bodde och att hon har flyttat runt tvåhundra mil ifrån mig. Faktum är att jag verkligen var förälskad i henne. Detta slog mig som ett slag mot hjärtat och jag kunde inte tänka på något annat än just det smset. Varför hon flyttade fick jag dock reda på...det var pågrund av mig, men vad jag har gjort vet jag dock inte.


Nu idag, mer än tre år senare tänker jag fortfarande tanken om vad jag gjorde för fel och vad jag kunnat göra annorlunda, jag tror att mycket av min negativa inställning mot mig själv kommer därifrån, samt min melankoli.

somliga som vet om detta brukar säga att det bara är till att gå vidare men tro mig, jag försöker.



~

Nu mörknar min väg...



Nu mörknar min väg och mitt dagsverk är gjort,
mitt hjärta är trött, min säd har jag sått.
Som tiggare står jag, o Gud, vid din port,
och blodrosor växa på stigen jag gått


melancholy pictures of reality~

ja jag vet, det var ett tag sen jag skrev. Vet faktiskt itne riktigt varför det itne har blivit av. Är det melankolin? Studenten? känslan av feghet? eller bara inte orkat? jag vet ärligt talat inte. Arbetslös med.
äh slut på de här klagomålen nu.


detta som jag skriver nu är mina planer för framtiden inom kort.

1. jobba och tjäna pengar under 1 år.
2. söka vidare till folkhögskola med inriktning Komposition, får ta den tid det tar bara jag kommer här ifrån.
3. flytta utomlands i och bosätta mig i en liten kuststad i antingen Spanien eller Frankrike, där jag ska kunna komma ifrån Sverige som jag annars älskar men känner att samla kraft på en annan plats lockar mer.

mina planer för kommande 5-10 åren.


här kommer ett gäng bilder som jag har tagit från min vardag.
jag återkommer med inlägg senare om du nu blir fler vet man ju inte menmen Cheers!!












RSS 2.0