folk är så rädda...





No shit Sherlock... inte konstigt när folk är missförstådda hela tiden av vilken regering som helst...folk är så rädda
möt rädslan istället.






ungdommar vill inte bli lika tråkiga o gråa som vanliga jävla svenssons, själv sysslar jag inte med droger utom att dricka alkohol men vafan... och sedan att Cannabisen har ökat i denna skitstad som Ljungby är bara lögn och falskhet, Ljungby har alltid haft mycket droger o skit, säkert bara något uppdrag genom att skrämma föräldrarna som media fått. Som sagt är inte själv någon som håller på med droger, men röka på vafan? det gör bara så man blir lugn och harmonisk gentemot alkohol.






så kan det gå...är själv inte emot homosexualitet o bisexualitet o allt vafan det nu heter men nu börjar det gå över styr va? måste man sticka ut för att man är någon sexuell lägning?




Ett kärt barn har många namn, Kaddafi, Gaddafi, Hitler, führer, Stalin, Josef, Onkel Joe med mera...
om nu alla inte får som dom vill och det är alltid någon som kommer i klämm av maktens käftar så ere la bättre o ha diktatur? om man nu idag i ¨världens främsta demokrati¨som i Svea Rike inte får yttre sina tankar ja då ere nog hög tid att skaffa diktatur?



ja jag vet...

Ja jag vet att det var ett jävla tag sen jag uppdaterade!!!
Har sagt det innan och jag säger det igen, jag ska bli bättre på att uppdatera. eheheh


lite uppdateringar då ja, har fått en liten räddning av arbetsförmedlingen från min trista arbetslöshet och gråa sådan.
Har börjat en utbildning inom service och allt vad det innebär. Är så sjukt glad att jag får något att gå till och följe ett schema för annars hade jag antagligen gått in i väggen. Eftersom jag har så kassa betyg så kommer det antagligen bli ¨lättare¨ att skaffa jobb sen!! o de e ju bra.

Är hur jävla gött som helst på den där utbildningen med människorka, skitbra blandning, allt från den där gamla änkan som älskar sina barnbarn av allt annat, den precis nykomna utlänningen från Afganistan, dom 2 fnittrande polackerna som man inte förstår vad dom säger, den ensamstående 4 barnsmamman, lantisen som pratar traktorer, hockeybruden som älskar hockey, raggarbruden som älskar bilar och snusar, geeken med glasögon som gillar fantasy + tjejen som klär sig lite udda och gillar fantasy, fjortisen med stora pattar, ja ni känner nog igen dom här stereotyperna men det roliga är att dom stämmer och jag gillar alla lika mycket!!! vi har en sak gemensamt allihopa och det är att vi hatar att vara arbetslösa, sitta o gnälla med alla dom ovanstående + flera är helt underbart!!!

allt för mig åter kommer kanske om en dag eller två år +-


här kommer en låt som räddat mig några dagar nu, enjoy


yäää frågestund~

FRÅGESTUND FRÅGA PÅ!!!!!





RSS 2.0